Teleki55- Szülinapi rendezvények

Iskolánk 55. születésnapja alkalmából 2023. április 3-án, 4-én és 5-én számtalan érdekes programot szerveztünk diákjainknak.

Iskolánkban fergeteges koncertet tartott az ötvenéves Muzsikás együttes, emlékezetes dzsesszkoncertet hallgathattunk meg a MŰPA vendégművészei előadásában, szórakoztató kvízfeladatokat oldottak meg az osztályok, s különleges történelmi plakátkiállítás nyílt az aulában.

A „Digitális témahéthez” kapcsolódva diákjaink többféle érdekes és hasznos informatikai témájú foglalkozáson vettek részt (dr. Baracsi Katalin – internetjogász, Etalon School, Logiscool, Unicef ) e néhány napon.

Tanulóink összemérhették tudásukat a Teleki Blanka Anyanyelvi, valamint a Teleki Blanka Matematika Tesztversenyeken, lehetőség nyílt vers-, novella- ill. rajzpályázaton részt venni, az udvaron közös, vidám táncban szerepelni.

A rendezvénysorozat zárásaként tanulóink az iskolarádión keresztül meghallgathatták a 6.b osztály ünnepi műsorát, majd meglepetésként egy iskolatörténeti kisfilm következett, melyben az összes diák részvételével készült élőképet is megcsodálhattuk.

Reméljük, kicsik és nagyok jókedvűen, vidáman ünnepeltek!

A jubileumi programok sorát gyarapítja még az áprilisban megrendezésre kerülő KUSZA előadás, amelyre már nagy izgalommal készülnek a szereplők.

BOLDOG SZÜLINAPOT, TELEKI!

Teleki55 videó elérhető itt.

Teleki 55