Újbuda mesterpedagógusa

Elismerő cím iskolánk pedagógusának

Örömmel tudatjuk, hogy 2021. november 11-én az Újbudai Önkormányzat Képviselő-testülete „Újbuda mesterpedagógusa” elismerő címet adományozott iskolánk pedagógusának, Verpelétiné Tóth Erzsébetnek.

Az elismerő oklevelet és díjat Dr. László Imre, a kerület polgármestere adta át.

Verpelétiné Tóth Erzsébet

Verpelétiné Tóth Erzsébet több mint harminc esztendeje az Újbudai Teleki Blanka Általános Iskola tantestületének meghatározó tagja. Igényes és eredményes szakmai munkájával, pedagógiai hitvallásával, az emberi értékek megóvására és átadására tett erőfeszítéseivel, környezetünk védelme iránti elkötelezettségével, a diákok tudatos szemléletformálásával kiemelt tiszteletet és megbecsülést vívott ki a tanítványok és szülők, valamint a kollégák körében.

Hosszú éveken keresztül vállalt osztályfőnöki feladatokat, s sok éven át segítette a diákönkormányzat és a Bölcs Bagoly munkaközösség munkáját. Az iskolai könyvtár fejlesztésében és felvirágoztatásában, az olvasás népszerűsítésében is fáradhatatlan, példamutató munkát végzett.

Pedagógiai munkáját minden téren elkötelezettség, igényesség, magas szakmai színvonal jellemezte.

Erzsike néni 2021-ben vonult nyugállományba.

Tantestületünk nevében szeretettel gratulálunk a megérdemelt elismeréshez és felhőtlen, tartalmas, boldog nyugdíjas éveket kívánunk!

Erzsikével a tavalyi tanévben tanítványai videointerjút készítettek, mely megtekinthető iskolánk online diákújságában a TEDI-ben.