Étkezés 2019/20. tanév

A 2019/20-as tanévben is a tavalyi tanévben bevezetett E-menza rendszeren keresztül kell minden szülőnek megrendelni és fizetni gyermeke számára az étkezést.
Kérjük ne felejtsenek el gyerekük számára étkezést rendelni szeptemberre, akinek nincs étkezés rendelve szeptember 2-ig, sajnos nem tudunk étkezést biztosítani!

Az E-menza rendszer elérhetősége:
https://ujbuda.e-menza.hu

Emlékeztető az e-menza rendszer használatáról:
E-menza használata

Határidők:
2019. augusztus 1-től van lehetőség a szeptemberi étkezések megrendelésére az e-menza rendszerében.

Megrendelési határidő: 2019. augusztus 5.

Csoportos beszedéssel fizetők:
A csoportos beszedéssel fizetők különösen figyeljenek a határidő betartására, mert különben sikertelen lesz a beszedés.
Ajánlatos az étkezés megrendelésnél a „meghosszabbítás a hónap végéig” lehetőséget bejelölni, mert akkor a rendszer automatikusan megrendeli a következő hónapra az étkezést, így csak a fizetésre kell figyelni.

Ha havonta szeretnének rendelni, akkor figyeljenek arra, hogy a következő havi étkezés megrendelése tárgyhó 10-ig történken meg.

Elsősök és 5. osztályosok:
A 2019/20. tanévben első osztályos tanulók szülei az e-mailben megkapott kód segítségével tudnak gyereküknek étkezést rendelni.

A 2019/20. tanévben 5.osztályos tanulók első tanítási napon kapják kézhez a saját névre szóló menzakártyájukat, az osztályfőnöküktől. A menzakártyát ingyen kapják, de ha elveszítik 1.200 Ft díj megfizetése esetén kaphatnak új kártyát.

Igazolások:
Ne felejtkezzenek el a tartós beteg, rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülők, valamint diétás étkezést igénylők az igazolásuk lejárati időpontjára figyelni.
Ha van új igazolásuk, kérem juttassák el az iskolába Szirtesné Egri Éva részére (vagy töltsék fel az e-menza felületen a kedvezmény igazolások pontban).

Fontos!
Az étkezési kedvezmény, a diétás étkezés beállítása az iskola feladata.

Ha segítségre van szükségük, kérdésük van, keressék a földszinti titkárságon Szirtesné Egri Évát!

Elérhetősége: Nyáron az ügyeleti napokon személyesen a földszinti titkárságon, vagy telefonon: +36 30 319-1516